back

"Paczka w kolorze sztuki" rozstrzygnięcie konkursu

10 grudnia 2015 roku firma XBS Group organizator projektu „Paczka w kolorze sztuki” skierowanego do studentów Akademii Sztuk Pięknych (ASP) w Warszawie zaprosiła partnerów projektu oraz studentów na uroczystą Galę rozstrzygającą konkurs.

XBS Group stara się łamać schematy nie tylko biznesowe i udostępnia Klientom coraz bardziej innowacyjne narzędzia wspierające zarządzanie całym łańcuchem dostaw. Stąd pomysł współpracy z ASP i próba spojrzenia na logistykę z innej, bardziej kreatywnej strony. W ramach konkursu studenci ASP tworzyli kreatywne wzory opakowań przesyłek nawiązujące do przyjaznej, kolorowej logistyki.

Konkurs cieszył się dużym zainteresowaniem studentów a rozstrzygnięcie nastąpiło podczas uroczystej gali wręczenia nagród na Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie 10 grudnia br. (więcej n/t projektu http://paczkawkolorzesztuki.pl/). Podczas Gali Komisja wybrała 3 zwycięskie projekty, które zostaną wykorzystane jako inspiracje w projektach opakowań do transportu przesyłek świadczonych dla klientów XBS Group.

Mamy wielką przyjemność zaprezentować laureatów pierwszej edycji konkursu "Paczka w kolorze sztuki".

Praca od lewej - Kaja Marzec - Miejsce 1, Miejsce 3 - Martyna Majczyna, Miejsce 2 - Kaja Kozon. Zwycięzcom serdecznie gratulujemy, a pozostałym uczestnikom dziękujemy za udział w konkursie.

Prezentacja prac wszystkich uczestników konkursu

WSPIERAMY CAŁY ŁAŃCUCH DOSTAW

Sprawdź nas! Umów się na wizytę w naszym magazynie i zobacz jak pracujemy.

WYŚLIJ