Certfikacja ISO 9001:2015

Jest nam ogromnie miło poinformować, że ocena wyniku audytu przeprowadzonego w naszej organizacji została uznana za pozytywną.

Tym samym nasza firma oficjalnie otrzymała certyfikat wdrożenia normy ISO 9001:2015

Certyfikacja ISO 9001 potwierdza zapewnienie ciągłego doskonalenia w organizacji, co ma bezpośrednie przełożenie na wysoką jakość usług oferowanych naszym klientom i partnerom biznesowym.

Organizacje, zarówno duże jak i małe, przechodząc  pozytywnie przez audyt ISO 9001 ukazują kompleksowe podejście do jakości, optymalizując przy tym koszty działalności swojej firmy.

ISO 9001 jest obecnie najbardziej popularną normą systemu zarządzania, z ponad milionem certyfikowanych organizacji w 180 krajach na całym świecie. Certyfikat ISO 9001 może być wykorzystany do oceny zgodności każdej organizacji – producentów, usługodawców przez urzędy państwowe po organizacje non-profit. Wymagania ISO 9001 posłużyły też jako podstawa do rozwoju wielu innych sektorowych systemów zarządzania np. ISO 14001 (zarządzanie środowiskowe). ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności) czy ISO / TS 16949 (motoryzacja).